Avui, entrada de cuina: dues preparacions a partir de pasta de pa. Uns bastonets amb pipes i un rotlle d’hamburguesa (per dir-ho d’alguna forma).
Per la pasta de pa:
- 750 g Farina (350 normal i 400 de força)
- 450 g aigua
- 25 g oli
- 20 g llevat de París (una pastilla)
- 10 g sal
- 5 g sucre
Fem la pasta amb l’eina que tinguem i en fem dues parts: una d’uns 400 g pel rotlle d’hamburguesa, i de la resta en farem els bastonets.
Bastonets de pipes
Primer fem porcions de la pasta d’entre 15 i 20 grams. Els donem forma de bola i els deixem llevar tapats fins que doblin el volum.
Aixafem les boles, hi posem unes miques de pipes i formem els bastonets
Remullem cada bastonet i el passem per un plat amb pipes
Els posem en una plàtera per anar al forn i els deixem tornar a llevar. Enfornem i quan estan cuits els treim (a uns 200 graus, el temps necessari pel forn que tinguem).
Rotlles d’hamburguesa
A partir de la recepta de la pàgina http://www.recetario.es/receitas/7597/rollitos-de-hamburguesa.html
I ja ho tenim tot!
Bon profit